borongan arloji gudang
borongan Burberry jam tangan logo
borongan Michael Kors arloji
borongan Emporio arloji Armani logo
borongan Tommy Hilfiger jam tangan logo
borongan Guess jam tangan logo
logo Armani Exchange
borongan Fossil jam tangan logo
Grosir Maserati Watches
Grosir Adidas Watches
borongan Diesel jam tangan logo
borongan Marc Jacobs jam tangan logo
borongan Calvin Klein jam tangan logo
borongan Tissot jam tangan logo
Grosir Watches Invicta
Borongan Festina Arloji
Grosir Puma Watches
Jam Tangan Grosir Timex
Grosir DKNY Watches
Logo Desain Ciga
Logo warga
Logo sirah
logo Kenneth Cole
logo Kronaby
Logo És Watch
logo Omega
Arloji Rolex
TAG Heuer
logo Nautica
  • pausahaan EU légal

  • Gudang di Éropa sareng Asia

  • Harga borongan kalapa

  • Langkung ti 20 000 barang anu di stok

  • Langkung ti 4 000 model anu sanés

  • Modél panganyarna dina saham

  • Nilai pesenan minimum nyaéta 400 EUR

  • Jualan dugi ka 85% tina RRP

  • garansi

  • Saatos jasa jualan

  • Solusi logistik pangsaéna di dunya

  • Pilihan pamayaran langkung seueur

Sadaya jam tangan 100% asli. Ngarasa Luncat nyieun urutan sampel sarta mawa barang ka wawakil brand pikeun kaahlian.

Pikeun ningali modél saham kami ayeuna, punten Ngadamel akun sareng didatangan kami Halaman toko. Kanggo langkung seueur inpormasi, rumangsa taros Kami.

Platform Pelanggan Utama kami
arloji eBay
arloji beslist
shopify arloji branded
arloji yahoo
arloji rakuten

Toko Jam Grosir - Merancang Desain méwah

TicDistribution.com mangrupikeun supplier jam tangan borongan méwah pikeun anu paling populér desainer merek jam tangan. urang borongan desainer jam tangan solusi dagang tiasa dugi ka 80% diskon tina MSRP (harga ritel anu disarankeun ku pabrik). Kami ngoperasikeun di pasar jam tangan grosir internasional, ngahususkeun kana timepieces mérek desainer populér. Kantor kami perenahna di Eropa sareng Hong Kong.

Borong Desainer Brand Watches Leyuran

Kami mangrupikeun pembekal jam tangan mérek mérek utama pikeun Pilihan rupa merek, kalebet Saham Armani, Burberry, Calvin Klein, CLUSE, Daniel Wellington, Diesel, Emporio Armani, Fossil, Guess, Hugo Boss, Marc JacobsMaserati, Michael KorsTissot jeung Tommy Hilfiger. Kusabab meuli ti pembekal kami dina jumlah anu ageung, harga kami tetep teu aya cacad. Jam ieu sacara gembleng utuh sareng kotak préséntasi asli, tag kaaslianana, pitunjuk sareng buku jaminan nanaon.

Jam tangan fashion méwah ieu diwangun ku rupa-rupa modél, gaya, gerakan, tali, bahan, fungsi, sareng warna anu cocog pikeun lalaki sareng awéwé. Pikeun milarian langkung seueur inpormasi ngeunaan fitur kami nami merek jam tangan solusi, kunjungan kami halaman merek. Anjeun bakal mendakan yén kami ngan ukur ngajual pang populerna jam tangan anu paling populer di kalangan konsumén.

Sanaos kami nawiskeun barang kami sareng diskon harga anu saé ti MSRP, anjeun tiasa mastikeun yén sadaya jam tangan kami sahih sareng anyar. Seueur distributor grosir nyoba naekeun penjualanna ku ngumpulkeunana kuantitas pesenan minimum luhur tingkat normal. Nilai pesenan minimum kami ngan ukur 500 USD. Kusabab alesan ieu, toko online anu langkung alit tiasa ngagaleuh jam tangan sacara borongan dina kompetisi borongan harga. Sakali urang tiasa terang unggal klien masing-masing, urang tiasa nyayogikeun diskon unik gumantung kana kaayaanna.

Kami nyayogikeun jaminan sareng tanaga jasa sa-profésional. Tujuan kami pikeun ngawangun hubungan bisnis jangka panjang. Desainer urang jam tangan ti merek fashion anu ngajual gancang sareng nguntungkeun pisan. Kami reueus pisan yén count klien kami dilangkungan taun-taun hasil urang.

Toko Jam Grosir - Merancang Desain méwah

Dimana mésér jam tangan dina jumlah borongan? - TicDistribution.com

Kami berkah ngagaduhan hubungan hubungan sababaraha taun sareng klien kami - mitra ritel anu kami hormati sareng khasanah. Kapercayaan urang pikeun digawekeun ku klien kami kawas hiji tim, saprak salaku kasuksésan urang gumantung langsung kana kasuksésan maranéhna.

Konsumén kami internasional jeung lokal retailers, toko perhiasan sareng toko online sapertos eBay, Rakuten, Pangalusna.nl, Jet.com, Yahoo Jepang, sareng seueur deui. Kami nyayogikeun diskon anu saé tina MSRP - dugi ka 80%, janten anjeun tiasa hasil bersaing di pasar ritel.

Nalika anjeun janten pangguna TicDistribution.com, anjeun ngagaduhan aksés pribadi ka merek desainer borong ekslusif ningali harga B2B anu bakal masihan bisnis anjeun poténsial taya wates. Kami ngagaduhan ahli wijaksana dina widang ieu, sareng anjeun tiasa mastikeun yén kami bakal ngabantosan bisnis anjeun pikeun tumbuh sareng dilegakeun.

Dina sababaraha taun pangalaman, kami geus ngadegkeun reputasi salaku distributor borongan arloji méwah dipercaya jeung dipercaya pikeun loba mitra kami di sakuliah dunya. Kami yakin yén jasa sareng komunikasi anu saé mangrupikeun batu konci pikeun kemitraan anu suksés.

Pasar ékspor utama urang nyaéta Éropa, Asia, AS, Wétan Tengah sareng Inggris.

Kanggo langkung seueur inpormasi, rumangsa taros Kami.

ngawangun Quality

Jam ieu dilakukeun nganggo téknologi anu kabuktian sareng ngadegkeun. Gumantung kana modél jam tangan, aranjeunna dilengkepan kuarsa anu akurat pisan jam tangan listrik gerakan (sareng batré) atanapi jam tangan otomatis gerakan (berliku-angkut). Kauntungan tina gerakan kuarsa boh kabébasan sareng akurasi. Sababaraha gerakan lalajo nyaéta Buatan Swiss, aya anu dilakukeun di Jepang atanapi Cina.

Tali panto dijantenkeun Kulit Asli atanapi nilon. Gelang awét anu dilakukeun stainless steel, keramik atanapi plastik, gumantung kana modélna. Beungeut jam tangan dilindungi ku kristal mineral anu teuas.

Jam anu dilengkepan tampilan analogtampilan digital sareng kombinasi sadua. Seueur model nonton kaasup kronografi, tanggal, sareng telepon sisipan nunjukkeun 60 detik, 60 menit sareng 24 jam. Sababaraha modél nonton gaduh kronomiter Fitur. Gaya numérial kalebet angka Arab sareng Romawi.

Rintangan cai ilaharna aya ti 5 dugi ka 100 bar (ATM), gumantung kana modél.

Ngalanggan newsletter kami sarta nampa 15% tina urutan mimiti anjeun
Urang ngirim promosi occasional jeung warta penting. Taya spam!